Waardig Ouder Worden Hoeksche Waard
Hoover eens over de foto's
De fractie van Waardig Ouder Worden.
Raadslid
Raadslid


Bauke Rinsma

Burgerlid
Burgerlid


Iwan Mahadew

Burgerlid
Burgerlid


Dirk van der Helm

 
Burgerlid
Burgerlid


Victor Giesel

"Op 31 maart 2022 werd ons streven beloond met een raadszetel. Kort daarna werden onze drie burgerleden benoemd. Met ons vieren vormen wij een sterke en ervaren fractie hetgeen waardering oogst binnen diverse commissies en de raad".
“Bij de vraag: waar staat Waardig Ouder Worden voor,  formuleerde ik voor WOW Waardeleer als denkproces uit opeenvolgend Renaissance, Rationalisme, Idealisme, Reformatie en Verlichting. Waardeleer geeft de mens waarde en zin aan het bestaan. Ik voel me vereerd dat ik binnen de partij als partij-ideoloog wordt gezien".
"Mijn politieke loopbaan begon als burgerlid bij destijds de gemeente Binnenmaas. Om mijn rol als burgerlid zo goed mogelijk te vervullen liep ik een half jaar stage bij de griffie in Dordrecht. Ik sta voor vitaliteit in dorpen en buurtschappen, vrijheid, verantwoordelijkheid, veiligheid, financiële degelijkheid en de mooie leefomgeving van de Hoeksche Waard".
"Een van de functies in de politiek is antwoord geven op maatschappelijke vraagstukken. Ik vind dat ik de taak heb om deze te benoemen en met oplossingen te komen. Vooral als het gaat om specifieke groepen die niet in staat zijn om hun problemen te uiten tracht ik zoveel als mogelijk een bijdrage te leveren om met heldere en effectieve ideeën en oplossingen te komen".
Logo
Waardig Ouder Worden Hoeksche Waard
"Sincere et constanter"
Copyright © 2022 by "WOW"  ·  Alle rechten voorbehouden  ·  E-Mail: info@wowhoekschewaard.nl